Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007

company profile - Η ιδιαιτέρα.

Το επόμενο πρόσωπο στο οποίο και θα αναφερθώ το ξέρεις καλά το ξέρεις ίσως και πολύ καλύτερα από εμένα γιατί το ζεις και εσύ όπως και εγώ καθημερινά για 8ωρες μπορεί και παραπάνω αν έχει κέφια το αφεντικό.
Η ώρα έχει πάει 10:20 όταν το ακριβό της jeep προσεγγίζει τον χώρο παρκαρίσματος έχει στυλ και τουπέ αφεντικού και ας ξέρει ότι πάνω από όλα είναι μια απλή γραμματέας, Ο ήχος της γόβας της από την είσοδο μέχρι και το ασανσέρ διαταράσσει την ηρεμία του χώρου. Σαν σωστή γραμματέας που σέβεται τον εαυτό της κρατάει ένα ακριβό δερμάτινο χαρτοφύλακα τον καφέ της και ένα πακέτο κράκερς γιατί η γραμμή της αξίζει, πάνω από όλα.
Η ιδιαιτέρα της προέδρου λένε όλοι και προσπαθούν να την αποφύγουν για να μην έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Το ύφος της αυταρχικό το μαλλί τις ξανθό και το ντύσιμο της στα όρια του ασεξουάλ το γραφείο της είναι τακτοποιημένο με ανατριχιαστική λεπτομέρεια λες και προσπαθεί να τα βρει όλα με κλειστά τα μάτια. Μιλάει ήρεμα και κοφτά και απαντάει σχεδόν πάντα με ερώτηση σε ότι και αν της λένε. Η πρόεδρος την έχει κατατοπίσει πλήρως για όλο το προσωπικό της εταιρίας και όταν σε κοιτάζει και σου ζητάει κάτι νιώθεις σαν να κοιτάει τον φάκελο σου την ώρα που σου μιλάει (όπως ο Τζίμι Φέλπς στις επικίνδυνες αποστολές). Η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερο μιλάς μαζί της τόσο μεγαλύτερος θα είναι και ο χρόνος παραμονής σου στην εταιρία γιατί τόσο μεγάλος μισθός δεν βγαίνει μονό με την ιδιότητα της γραμματέως παρά την πρόεδρο.
Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι το πινγκ πονγκ των εταιρικών θεμάτων και το αγαπημένο της video game είναι ένα shoot em up με όνομα φάε τον υπάλληλο...μπορείς. Σε αυτό βοηθάει και η γυναικεία αλληλεγγύη καθώς και η πρόεδρος είναι γυναικά. Στην άλλη της ζωή ίσως να ήταν σκύλος ράτσας ροντβάϊλερ(αν κάνω λάθος διορθώστε με) και αν έπαιζε σε ταινία θα ήταν στον ρόλο του zerxis στους 300(πιστέψτε με βοηθάει πολύ το φυζίκ της)
Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τμήμα ανθρωπίνων πόρων στην εταιρία κάτι πίνει γιατί αλλιώς δεν το εξηγείς πως είμαστε εδώ μέσα ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Τι σημασία εχει ας πιούμε σε αυτο.



2 σχόλια:

laxanaki είπε...

Αυτή μου θυμίζει κάποιον σε αρσενικό.... αλλά δεν ξέρω ποιον!!!

Griniaris είπε...

Θα μπορούσε να ήταν και αρσενικό αμα αλλάξει το ταγέρ με παντελόνι και πουκάμισο...