Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008

Bαρετή επαναληψη της ίδιας ιστορίας

Ο λόγος για τον αγαπητό κατά τα άλλα συνάδελφο που είχε την τύχη(και εγώ την ατυχία) να βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμένα. Ο κατά τα άλλα συμπαθής συνάδελφος και ας έχουν σχεδόν όλοι αντίθετη άποψη καταφέρνει να βασίσει σε κάθε κουβέντα τα πάντα μα τα πάντα στα κόμπλεξ. Πχ

είσαι βάζελος; Έχεις κόμπλεξ γιατί έχεις χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα και σου έχει δημιουργήσει κόμπλεξ.
είσαι γυναίκα φεμινίστρια και ελευθέρων ηθών; Έχεις κόμπλεξ γιατί σε έχουν γαλουχήσει με νοοτροπίες που έχουν εισχωρήσει τόσο βαθιά στο dna σου που δεν φεύγουν με τίποτα.
είσαι γυναίκα; Το καλύτερο του... Έχεις κόμπλεξ γιαυτό και έχεις οδηγήσει το ανδρικό ανθρώπινο γένος εκεί που το έχεις οδηγήσει.
έχεις σπουδάσει στην Ελλάδα; Έχεις κόμπλεξ γιατί αυτός έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει ανώτερο επίπεδο σπουδών που σε κάνει να κομπλάρεις.

Μέσα σε όλα αυτά τώρα τελευταία αρχίζει να βγάζει και περίεργα γούστα του τύπου.. Με ενοχλεί ο καπνός(αλλά καπνίζει σαν αράπης), δεν μπορώ να δουλεύω πολλές ώρες(15 με 20 λεπτά την μέρα δηλαδή) αργώ να έρθω το πρωί γιατί φταίει το ΔΠΥ(Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών);;;;;; Φυσικά για μια εταιρία σαν την δική μας που μόνο τέτοιους προσλαμβάνει δεν μας κάνει και τρομερή εντύπωση, έχουμε μάθει να ζούμε με το πρόβλημα μας εδώ και καιρό. Το γέλιο είναι όταν προσπαθεί να κάνει κουβέντα με μια κοπέλα που είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνον(σε γυναικά) και εκεί γίνεται το έλα να δεις. Η σύγκρουση των ανδρονιων στο LHC δεν είναι τίποτα μπροστά τους. Στο τέλος μαζεύουμε τα αίματα και σχολάμε όλοι μαζί.

3 σχόλια:

laxanaki είπε...

χαχαχα παντού υπάρχει ένας... κομπλεξάρας!! Εσείς πρέπει να περνάτε πολύ ωραία εκεί μέσα! Και πως κάνετε σοβαρή συζήτηση μαζί του??

Griniaris είπε...

Για να κάνεις σοβαρή συζήτηση πρέπει και εσύ ο ίδιος να είσαι σοβαρός και στην εταιρία μας δεν υπάρχει ούτε ένας τέτοιος, συμπεριλαμβάνω και τον υπογράφων του ποστ. Δηλαδή δεν κάνουμε σοβαρή κουβέντα γιατί είμαστε κομπλέξαρες του κερατά με όλα και έχουμε πολλά κόμπλεξ και κομπλάρουμε γιατί έχουμε κόμπλεξ

batgirl είπε...

ήμαρτον... τι εταιρεία είναι αυτή τέλος πάντων;