Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σχέδιο Υπάρχει...


Σήμερα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα θα σας παρουσιάσω το σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ για την επερχόμενη 4αιτια διακυβέρνησης. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε το σχέδιο διάσωσης των τραπεζών πάει μια χαρά η Ελλάδα έχει χρήμα που ρέει σαν τον Νιαγάρα το έλλειμμα μειώνεται όσο για την φοροδιαφυγή και την διαφθορά μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μέχρι και εξαντλήσεως της πρώτης θητείας του πρωθυπουργού η Ελλάδα θα γίνει πόλος έλξης(και κώλος έλξης)  για επενδύσεις ξένων εταιριών και εμείς οι Έλληνες θα ζούμε σαν σεΐχηδες στο Ντουμπάι της Αθήνας. Υπάρχει όμως σχέδιο για την επόμενη τετραετία;;;; 

Σχέδιο υπάρχει και το παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα...

Θεσπίζεται ως αργία η 4η Ιουλίου και το thanksgiving παράλληλα αλλάζουμε τις ευχές "καλά Χριστούγεννα, χριστός ανέστη κλπ" σε season greeting ώστε να συμπεριλαμβάνουμε ευχές σε θεούς που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα
.
Η κυβέρνηση θα εξαγοράσει την αλυσίδα εστιατορίων McDonald's και θα την ενισχύσει με οικονομική ρευστότητα μέσω ΤΕΜΠΕ και ΕΣΠΑ ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί στην ελληνική αγορά και κάθε Έλληνας να μπορεί να γεύεται τα ποιοτικά  προϊόντα της, για τον σκοπό αυτό  καταστήματα της γνωστής αλυσίδας θα ανοίξουν σε κάθε ΚΕΠ αλλά και υπουργείο σε όλη τη χώρα.

Τέλος στα βιβλία οπως τα ξέρουμε σήμερα. Ο ΟΕΔΒ θα διανείμει ipad σε όλους τους μαθητές ώστε να μπορούν να κατεβάζουν τα βιβλία από το Apple Bookstore με χρέωση 3.90 για το κάθε βιβλίο...τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν στην πράσινη(ανύπαρκτη) ανάπτυξη.
.
Η Λεωφόρος Αθηνών θα μετονομαστεί σε Wall street λόγο χρηματιστηρίου και το Ζάππειο Μέγαρο σε white house για να μη μπερδεύεται ο Γεωργάκης ενδιάμεσα στα ταξίδια του. Σκέψεις υπάρχουν ώστε και η ιερά οδός να μετονομαστεί σε Sacred street αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βγει από την ζώνη του Euro και θα μπει στη ζώνη του δολαρίου.

Με dollars θα υπολογίζετε και η σύνταξη αλλά τα κέρδη του Τζόκερ στον ΟΠΑΠ

Το ελληνικό φυστικοβούτυρο Αιγίνης αποκτά επιτελούς προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και μπαίνει σε κάθε σπίτι.

Επίσης χωρίς δασμούς, φόρους και τέλος ταξινόμησης θα πωλούνται τα αμερικάνικα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Επέκταση του Μνημονίου μέχρι το 2045 με option ανανέωσης για 2 + 2 χρόνια με τη λήξη του συμβολαίου.

Ο βασικός μισθός θα μειωθεί στα 500ευρω και η βασική σύνταξη στα 300ευρο
Θα ανέβει όμως  στα 60mbps το ίντερνετ σε όλους τους παρόχους στην ίδια με σήμερα τιμή.

Η Ελληνική αστυνομία εγκαθιστά τμήμα του FBI στον 5 όροφο της Λεωφ. Αλεξάνδρας για εκπαίδευση των αστυνομικών σε μοντέρνες ανακρίσεις τύπου Τζακ Μπαουερ. 

Τέλος ανοιχτό θα είναι το FIR για όλες τις πτήσεις από και προς τις ΗΠΑ καθώς επίσης εξετάζετε και η μετάταξη της ώρας σε ώρα Ουάσινγκτον.

Στα πάγια έργα που ΘΑ γίνουν κάθε τετραετία είναι
Υποθαλάσσια σήραγγα στη Θεσσαλονίκη
Πεζοδρόμηση της οδού Αθηνάς, Ευριπίδου και Φυλής.
Πίστα  formula 1 στο Ελληνικό
Ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις αστικές μεταφορές
Διαστημικό κέντρο στο Φιλοπάππου
Ταμείο συνοχής υπέρ των αστέρων της sirina production (Τζούλια, Ντούβλη και φούρ φούρ)
καθώς επίσης και η δέσμευση ότι το cosmopolitan  θα πωλείται δωρεάν με τη μορφή free press...

Τέλος θα απαγορευθεί το κάπνισμα(ξανά) σε όλους τους δημόσιους χώρους, καφετέριες, μπουζούκια, ξενοδοχεία ημιδιαμονής, θεματικά πάρκα, γήπεδα και μέχρι τις 8 το βράδυ σε όλες τις εντός δακτυλίου κατοικίες εκτός αργιών και σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: