Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008

Ζαχόπουλε; κλεισε και την πόρτα όπως πέφτεις γιατι μπάζει ευρω...

Αγαπημένοι μου πελάτες καλησπέρα σας

Το 2008 είναι εδώ έχει μπει επεισοδιακά με τα έτσι του και τα αλλιώς του θαρω πως είναι τόσο γεμάτο από γεγονότα που νομίζω ότι έχει περάσει ήδη ένας ολόκληρος χρόνος χωρίς να το καταλάβω.
Βασικά όλα ξεκινάνε απο την μέρα που κάποιος γενικός γραμματέας που για χάρη συντομίας θα τον λέμε Ζαχόπουλο, απο κάποιο υπουργειο που για λόγους ευκολολίας και πάλι θα το λεμε Υπουργείο πολιτισμου αποφάσισε να κάνει σάλτο μορτάλε απο το μπαλκόνι της κατοικίας του στο κέντρο του κολωνακίου(οχι να το λέμε οτι ειναι κέντρο μην μας αποκαλέσουν και βλάχους). Αυτό σαν γεγονός δεν λέει τίποτα τόσοι και τόσοι φουντάρουν κάθε μέρα από την κολωζωη, ο κύριος Ζαχόπουλος όμως είχε και μια σχέση μικρή παράνομη και τριανταφυλλένια και η σχέση αυτή ήθελε και δουλειά το καημένο το κορίτσι τι να κάνει τι να κάνει αποφάσισε να πάρει το πλούσιο ομολογουμένως βιογραφικό της μαζί με τις μικρο κάμερες μικρόφωνα και όλα τα συναφή και να πάει να ζητήσει δουλειά. Έλα όμως που ο καιρός πέρναγε ο Ζαχόπουλος διάβαζε και ξαναδιάβαζε το βιογραφικό αλλά δουλειά τίποτα. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει είδε και απόειδε η κοπελίτσα και λέει δεν παίρνω τίποτα δημοσιογράφους να δείξω τα προσόντα μου ον camera μπας και δω άσπρο φως η μαύρη που κοντεύω να γκαγκανιάσω από το περίμενε μέχρι να μπω στο δημόσιο. Στην αναζήτηση προς την δημοσιοποίηση βρέθηκε στον δρόμο της νεαράς ο Θέμος με το όνομα ο οποίος και τα dvd πήρε και τσάμπα μοντάζ έκανε(τον έχει κάνει μανούλα ο Περής) και τα πούλησε στην κυβέρνηση και έδιωξε τον Μάκη από την εφημερίδα που του είχε κάτσει στενός κορσές.
Μέσα στην αναμπουμπούλα και εγώ θα προσπαθήσω να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα μέσα από το μάτι του απλού καθημερινού θεατή που ζει και αναπνέει στην κολωζωή που μου έφτιαξε ο Ζαχόπουλος και ο κάθε Ζαχόπουλος χωρίς να με ρωτήσει.

1. Μαμά τσάμπα τα μάστερ στην Αγγλία τώρα για να διοριστείς πρέπει να έχεις ωραίο κορμί, ευέλικτη γλώσσα και δυνατή κάτω γνάθο. Κοπέλλα ετοιμη για όλα δηλαδή.
Όταν πλέον η σεξουαλική παρενόχληση διωκετε ποινικά, στην Ελλάδα είναι το δυνατότερο χαρτί για να βρεις δουλεια.
2. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί ακόμα και όταν πας για σεξ μην αφήνεις τον χρόνο που έχει περάσει από πάνω σου να γράφει στην κάμερα ρούφα καμιά κοιλιά κόψε λίγο το μαλλάκι που είσαι σαν τον Μπον τζόβι των 80 και αυτό το μουστάκι;;; Ντεμόντα αδερφέ μου ούτε σε πασόκο τέτοια πυκνότητα.
3.Όλοι μα όλοι περιμένουμε να μας κάτσει μια καλή για να τα πιάσουμε εεε! τώρα που έκατσε του Θέμου η καλή ουρανοκατέβατη θα την άφηνε να φύγει.
4. Dont fuck with Makis, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σου.
5.Πέρα από διασκεδαστικό είναι και φοβερά αγχολυτικό να βλέπεις να τσακώνονται δημοσιογράφοι πολιτικοί και κάθε καρυδιάς καρύδι. Ποίος θυμάται ποσό έχει πάει η βενζίνη, ποιος είδε ότι έχουμε το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη και ποίος θυμάται τις ανατιμήσεις των σούπερ μάρκετ εδώ έχουμε άλλο θέμα καυτό και σοβαρό με την καθημερινότητα θα ασχοληθούμε;
6. Αλήθεια πόσο μεγάλη μαύρη τσάντα πρέπει να έχεις για να χωρέσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ; Και αν υπάρχει σε τι νόμισμα θα πρέπει να είναι 50 ευρώ; 100ευρω; 200ευρω; η 500ευρω.
7. Μιας και το λέμε το 500ευρω τι χρώμα έχει το έχει δει ποτέ κανένας η είναι αστικός μύθος μαζί με τις μάγισσες τα ξωτικά του δάσους και τα παγανά.

2 σχόλια:

daisy είπε...

έχω δει το 500 ευρω :) υπάρχει αλλά ωραία το έθεσες :)

Griniaris είπε...

@daisy Το έχεις δει; Πως ειναι καλό; κάποια μερα μπορει να το δω και εγώ ποτε δεν ξέρεις.